9 Aralık 2016 Cuma

Aşkı Hayatınıza Çekmek için...

hayatına aşk çekmek

Feng Shui’ye inanırsınız,inanmazsınız bilemem ama uzmanların tavsiyelerine bir göz atmanın zararı olmaz diye düşünüyorum:

Hayatınıza bir partner çekmek istiyorsanız veya evliliğinizi daha uyumlu hale getirmek istiyorsanız ilk yapılacak şey; aşk ve evlilikleri yöneten güneybatı pusula yönünün aktive etmek olmalı.
Daha sonra kişisel aşk ve evlilik yönü, yatak odası ve son olarak da oturma odasını aktive etmek gerekir. 

Aşk hayatının canlanması, evliliğin mutlu ve uyumlu şekilde ilerlemesini sağlayan yön evrensel olarak güneybatı yönüdür.

Eğer güneybatı pusula yönü eksik ve sorunlu bir evde yaşıyor, çözümlemesi yapılmadan hayatınıza devam ediyorsanız mutlu ilişkileri ve ilerlemeleri maalesef unutmanız gerekebilir.

Feng Shui açısından güneybatı pusula yönü eksik veya mimari açıdan sorunlu bir ev nelere yol açabilir? 
  • Hayatınıza hep yanlış insanları çekmeniz, 
  • Başlayan ilişkilerin kısa süreli ve hayal kırıklıkları ile sonlanması,
  • Evliliklerde sorunların, uyumsuzlukların başlaması, 
  • Aşk ve evlilik yönü olmakla birlikte aynı zamanda batı pusula yönünden sonra annelikle de ilgili
  • bir yön olduğu için çocuk sahibi olmakta yaşanabilecek sorunlar, 
  • İkili ilişkiler kadar, eğer bir ortakla iş hayatınızı paylaşıyorsanız, anlaşmazlıklar yaşanması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
  • Hayatınıza bir eş çekmek istiyorsanız özellikle yatak odanızda kişisel aşk ve evlilik yönüne uygun ikili resimler koymanızı tavsiye ederim.
  • Bekarlar yatak başlarını kişisel aşk ve evlilik yönüne bakacak şekilde yerleştirirlerse, hayatlarına aşkı davet edebilirler.
  • Yine yalnızlıktan şikayet edenler yataklarının iki tarafını da aynı ölçü ve rahatlıkta açık bırakmalılar. Müzmin bekarlıktan şikayet edenlere eğer imkan dahilinde ise yataklarını iki kişilik yatakla değiştirmelerini ve yatağın iki tarafının da açık olmasını önerebilirim.

Yatak odalarında çok sık yapılan bir yanlış da yatağın bir tarafının duvara bitişik olması. Bu yerleşim evli çiftlerde birliktelikten sıkılmaya ve sorunlara neden oluyor. Böyle bir yerleşim evrene “eş istemiyorum” mesajı verir. Bu nedenle böyle bir yerleşimden kaçınmalısınız. Yatağın her iki yanı da rahat hareket edilebilecek şekilde açık olmalı.

Özellikle evli çiftler yatak odalarında çift objeler bulundurursa faydalı olur. Tek bir kişiyi betimleyen bir resim, kadın veya erkek figürü bulundurmak feng shui'ye göre bir dekorasyon hatasıdır.
Güneybatı pusula yönü ve kişisel aşk alanınız, kısaca size aşkı getirecek alanlarda kesinlikle dağınıklık olmasın. Işık miktarını artırın. Bu alanların temizliğine dikkat edin. Kırık ya da bozuk eşyalar ile tek objeler-figürler-resimler bulundurmayın.
Aşk ve evlilik alanlarında neyin konumlandırıldığı da feng shui'ye göre oldukça önemli. Örneğin;

  • Salonunuza iki berjer koyabilirsiniz,
  • Beyaz bir vazo içinde kırmızı ve beyaz güller yerleştirebilirsiniz,
  • Çift başlıklı bir lambader kullanabilirsiniz,
  • Yeni evlenmiş bir çiftten bir çift kupa, bardak, fincan alarak herhangi bir aşk alanına yerleştirebilirsiniz,
  • Geceleri bu alanlarda pembe, kırmızı mumlar yakarak canlandırabilirsiniz,
  • Ayrıca kristaller de aşk ve mutluluk dekorasyonu için çok elverişlidir. Örneğin; pembe kuvars kristalleri çok işe yarar. 

Son olarak bu alanlarda kesinlikle eski ilişkilere ait nesneler bulundurmamanızı tavsiye ederim. Unutmayın, aşk alanları göze hoş görünmeli ve davetkar olmalı. Bahsettiğimiz bu basit önerileri uygularsanız hızlı ve şaşırtıcı sonuçlar doğacağını siz de göreceksiniz.


Feng Shui Uzmanı Zeynep Akçay



Doğum tarihinizde gizli bir şifre var ! 
Esma çalışması, bir ömür boyu faydasını göreceğiniz en önemli çalışmalarımızdan biridir.  Hepimiz bir takım eksik enerjilerle dünyaya geliriz. Bu da bizim hayatın çeşitli alanlarında olumsuz deneyimler yaşamamıza neden olur. Bu eksik enerjileri tamamlamadığımız sürece sürekli benzer olumsuz şeyleri hayatımıza çeker, negatif durumlarla karşılaşırız. Doğum Kodu Esma çalışmamızla tam doğum tarihinize göre sizde eksik olan enerjileri tespit edip bunları tamamlamanız için okumanız gereken Esmaları belirliyoruz.  Doğru esmalar, doğru şekilde okunduğunda sihirli değnek gibidir. Ancak her Esma her insana uygun olmadığından mutlaka kişiye özel Esmaların uzman bir kişi tarafından tespit edilmesi gerekir. Aksi takdirde fayda sağlayamazsınız. Her insanı şifalandıracak Esmalar farklıdır. Hayatınıza aşkı çekmek için size özel Esma çalışmamızdan faydalanabilirsiniz.
Doğum Kodu Esma çalışmamız için lenayla@outlook.com adresine yazabilirsiniz. 

1 yorum:

  1. Merhaba doğum tarihim 30 Temmuz 1978 gece 01:00 Esma larımı söylerseniz minnettar olurum Aşk ta hiç gülmedim 😔

    YanıtlaSil