31 Ağustos 2017 Perşembe

Vesveseden Kurtulmak İçin


Vesvese her ne konuda olursa olsun insanı üzen, rahatsızlık veren bir durum. Sanırım okuyan insanların da en çok çektiği konulardan biri. Bu dertten muzdarip o kadar çok arkadaşımız var ki… Umarım aşağıdaki okumalar dertlerine çare olur. En önemlisi şeytanın bu oyunu yüzünden okumaktan asla vazgeçmemektir. Okumaya devam ettikçe, şeytan sizi vazgeçiremeyeceğini gördüğünden önce vesvesenin geliş sıklığı azalır sonra da tamamen kaybolur.

Velilerin bazıları, vesveseyi, şeytanın imanı bütünlere verdiğini, imandan iflas etmiş insanların vesvese değil  inkarın kör kuyusu içinde kaldıklarını, hırsızın viranelerde değil mamur yerlerde dolaştığını, bir iman hırsızı olan şeytanın da tıpkı öyle olduğunu söylerler. Vesvese geldiğinde şeytanı sevindirecek şeylerden biri de üzgün görünmenizdir.  Bu bakımdan kendinizi üzmeden, kulaklarınızı şeytanın fısıltılarına tıkayıp ibadetlerinize devam edin.

1- Bir kimse içindeki vesveselerden kurtulmak isterse, elini kalbinin üzerine koysun ve şöyle desin :

“Sübhânel Melikil Kuddûsil Hallâkıl Fe’âl”

Bunu 7 kez tekrar ettikten sonra arkasından şu âyeti kerimeyi okusun :

“İn yeşe’ yüzhibküm ve ye’ti bi halkın cedîd”

Bunun neticesinde vesveseden kurtulduğunu yakinen görecektir.

2- Eğer bir kimse kendi üzerinde vesveseli bir durum  görse, hiç yeri yokken bir takım şüphelerle kıvransa dursa hemen şöyle dua ederek kendisine gelmelidir.:

“Hüvel evvelü vel âhıru vez zâhiru vel bâtınu ve hüve bi külli şey’in alîm”

3- Kendisinde içinden çıkılmaz karışık ruh halleri gören kimsenin hemen Kelime_i Tevhid getirmesi, yani :

“Lâ ilâhe illellâh, Muhammedün resûlüllâh” demesi çok faydalı olacaktır.

Şeytan  herhangi bir kimseden Kelime-i Tevhid’i duyar duymaz onunla olan ilgisini keser. Vesveseyi def etmek için en tesirli ilaçlardandır.

4- Şems saatinde Er-Rahim ism-i şerifini 258 defa okuyanlar vesvese hastalığından kurtulurlar.

5- Yine 212  “Ya Mâlikel Mülk” vesveseye karşı okunabilecek esmalardandır.

6- Bir kağıda 66 defa Es-Selâm yazıp kırk sabah suyundan içen kimse vesveseden kurtulur.






Hacet Çalışmaları, Doğum Kodunuza ve Burcunuza göre Esma Çalışması, Açık günler, Yıldız Düşüklüğü, Her  türlü spritüel danışmanlık, Kısmet açma,  evlilik, ikili ilişkilerle ilgili çalışmalarımız için  iletişim : lenayla@outlook.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder