9 Ağustos 2017 Çarşamba

İş Bulmak İçin


En çok yardım istenen konulardan biri de işsizlik ne yazık ki… Bu konuyla ilgili, çok kısa sürede  inanılmaz güzel sonuçlar alan arkadaşlarımıza önerdiğimiz dua, esma ve tertipleri aşağıda görebilirsiniz. Şöyle söyleyeyim, artık umudunu kaybetmiş, iş aramaktan vazgeçmiş, başka bir sorunu nedeniyle bana gelen arkadaşlarımız bile bu dualar  sayesinde çok şükür iş buldular. Hatta bazıları o kadar kısa süre buldular ki kendileri bile çok şaşırdılar.  Kaybedecek bir şeyiniz olmadığına göre ve de okuyacak bol bol zamanınız olduğuna göre siz de hemen başlayın derim.

Elbette bu konuda dikkat etmemiz gereken şeyler var. Örneğin; okumaya başlayacağınız ilk gün ve saati çok önemlidir. Pazar günü(ilk Güneş saati ya da sonraki hayırlı saatlerden biri), Çarşamba gecesi hayırlı bir saat (Salı akşam ezanından sonra), Perşembe günü (İlk Jüpiter saati ya da sonraki tüm hayırlı saatler), Cuma günü (İlk Venüs saati ya da Cuma namazından sonraki tüm hayırlı saatler) okumaya başlamanız ve elbette (ne yazık ki bir çoğunuz hala önemini idrak edemese de) açık bir günde başlamanız dualarınızın kabul olması için önemlidir. Başlamadan Havas’ın şartlarını da bir kez okumanızı tavsiye ederim.

Allah kabul etsin.

1- ''Yâ Letiful lutefai ya rahimur ruhamâu ezhib anni...(çalışmak istediğin işi veya işyerini söyle) innekeel tuful lutefai ve erhamür ruhamâu'' 129 defa okunur. 7 gün okursanız daha iyi olur. Çok tesirli bir zikirdir. Allah'ın Latif ismi ismi azamdır.

 2- “Ya Allahü Ya Rahmanü Ya Rahiymü Ya Hannanü Ya Mennanü Ya Bedi’as semavati verl erdı Ya Malikel Mülkü Zül Celali vel İkram.” Sabah akşam en az 10 kez, açık günlerde mümkünse 100 kez okumak iyi olur. Hiç ümit edilmeyen yerden rızık gelir, bozulan işler yoluna girer.

3- Yusuf suresi 54. 55. ve 56. Ayetler bir kağıda yazılıp cam şişe içine konur. Sonra niyet edilip 5 kere okunur ve de suya üflenir.

Bu sudan sürekli içilir. Su azaldıkça çoğaltılır. Bu formül ile çok kişi iş bulmuştur. Arapça bilmeyen latincesini yazsın.

Arapçası :
وَقَالَ الْمَلِكُ ائْتُونى بِه اَسْتَخْلِصْهُ لِنَفْسى فَلَمَّا كَلَّمَهُ قَالَ اِنَّكَ الْيَوْمَ لَدَيْنَا مَكينٌ اَمينٌ
قَالَ اجْعَلْنى عَلٰى خَزَائِنِ الْاَرْضِ اِنّى حَفيظٌ عَليمٌ
وَكَذٰلِكَ مَكَّنَّا لِيُوسُفَ فِى الْاَرْضِ يَتَبَوَّاُ مِنْهَا حَيْثُ يَشَاءُ نُصيبُ بِرَحْمَتِنَا مَنْ نَشَاءُ وَلَا نُضيعُ اَجْرَ الْمُحْسِنينَ 

54. Ve kalel melikü'tunı bihı estahlıshü li nefsı fe lemma kellemehu kale innekel yevme ledeyna mekınün emın 

55. Kalec'alnı ala hazainil ard innı hafıyzun alım 

56. Ve kezalike mekkenna li yusüfe fil ard yetebevveü minha haysü yeşa' nüsıybü bi rahmetina men neşaü ve la nüdıy'u ecral muhsinin.

Yine yukarıdaki ayetlerin her namaz sonrası 5 kez okunması da iş bulmak için önerilen diğer bir uygulama.

4- Devlet kapısında veya herhangi bir yerde işleri sürüncemede kalan veya bir kimseden dileği olan kişi bu dileğinin yerine gelmesini arzu ederse; Yâsîn Sûresini 25 defa okuyup, dileği olan yere giderse, Allah'ın izniyle dilediği şey yerine getirilir.

5- Yine devlet kapısında yada herhangi yüksek makamda işi olanlar, evden çıkmadan önce 7 Yasin Sûresini (memba suyu iyi olur) bir bardak suya okuyup suya nefes ettikten sonra, hem bu sudan içer ve hem de elini yüzünü silerek müracaat ve talepte bulunurlarsa reddedilmez.. Okumadan önce Ya Rabbim şuradaki işim hayırlısıyla sonuçlansın diye niyet etmeyi unutmayalım.

6- Cuma günü sabah namazından önceki Jüpiter saatinde kıbleye karşı dizüstü oturup 313 Ayet-el Kürsi okuduktan sonra “Ey Rabbim bu ayeti kerime hürmetine, Bedir savaşına katılan 313 sahabe hürmetine rızkımı temin edebileceğim ve senden başkasına muhtaç olmayacağım bir iş nasip et” diye dua edilirse, Allah C.C. o kişinin duasını kabul eder.

7- ''Ya müfettihu fettih. Ya müferricü ferric. Ya müsebbibu sebbib. Ya müyessiru yessiril fetha vel ferecü minke Ya Fettah, Ya Aliym iyyakena'büdü ve iyyake nesteıyn.'' 

Anlamı : Ey açıcı Rabbim! önümdeki engelleri kaldır. Ey darlıkları gideren Halikım! Darlıkları gider. Ey sebepleri yaratan Rabbim! Bir sebep yarat. Ey kolaylıkları meydana getiren, önümü aç çünkü darlıkları gidermek sendendir. Ey rızık kapılarının açıcısı her şeyi bilen Rabbim! ancak sana ibadet eder, ancak senden yardım isterim.

Bu duayı tüm istekleriniz, sevgi, iş, para vb her tür hayırlı istek için yapılır.

8- El Bedi:  Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alemleri yoktan icat edip yaratan,eser ve ihsnalarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.
Zikir Sayısı : 86
Gezegeni : Müşteri

El Bedi esmasını her gün (86) defa okuyan kimse kısa zamanda ummadığı ve beklemediği yerlerden yardım alır. Çeşitli nimetlere kavuşur ve zengin olur.Bu ismin zikrine devam eden kimseler,şeref ve itibar sahibi olurlar. Yüksek makam ve mevki sahibi olurlar. Bu ismi zikredenler sanatında ilerler, başarılı olur. Görülmemiş icatlarda bulunur. Bilmediğini anlama gücü oluşur. Zarar ve ziyandan kurtulur. İşsiz olan iş bulur, işini kaybeden işine kavuşur.

Bir meslek sahibi kimse yazıp üzerinde iken her namazdan sonra 86 kez veya her gece 430 kez Yâ Bedi esmasını okumayı vird edinirse mesleginde kimsenin ulaşamayacağı başarıya ulaşır. Daima Allah’ın yardımına nail olur. Yaptığı işler çok kıymet kazanır. İcatlarında muvaffak olur.

Vazifesinden uzaklaştırılmış bir memur bu esmayı 7 gece 8000’er kez okursa kısa zamanda vazifesi başına döndürülür.

9- El-Evvel : Bütün eşyadan önce var olan demektir.
Zikir Sayısı : 37
Gezegeni : Güneş

Büyük ebcede göre hesaplanıp (37×37=1369) olarak okunması da tavsiye edilmektedir. El-Evvel ismini her gün veya her namazdan sonra (37) kere zikreden kimse,Cenab-ı Hak tarafından bütün istek ve ihtiyaçlarına kavuşturur.Duası kabul olur.
Esaslarına uygun olarak zikreden kimsenin giriştiği her iş başarıya ulaşır. Hiç bir teşebbüsünden zarara uğramaz. Maddi ve manevi bir çok faydalar sağlar.
Bu ismi sürekli okuyan bir öğrenci, daima sınıfın birincisi olur. Memur okursa mesleğinin en üstlerinde olur.
10- Er-Rafi : Dilediğinin makam ve mertebesini yükselten,dostlarını yücelten;dilediğini aziz kılan. Zillettten izzete terfi ettiren,düşeni kaldıran,dereceleri artıran.
Zikir Sayısı : 351
Gezegeni : Güneş
.
Bu ismin ve terkibinin müthiş bir tesir gücü vardır.Dünya ve ahiret derecelerini yükseltmek isteyenler,hakl arasında sevilip sayılmak ,şeref ve itibar görmek ve yücelmek,Allah tarafından sevilmek isteyenler bu mübarek ismin etkisiyle istediklerine ulaşabilirler.
Bu ismin zikrine devam edip vird edinenlerin gam,kasavet ve kederi kalkar.Zulmünden korkulan bir kimsenin huzuruna girilmezden önce 70 kere okuyan kimse,o zalimin zulmünden emin olur. Saldırı ve malının gasp edilmesinden korkan kimse 70 kere okursa korunur.
Gece yarısı 351 defa okuyan kimse,gönül rahatlığına ulaşır.İşlerinde kolaylık görür.Zenginleşir.İsteğine kavuşur.

Kısacası her türlü işte başarılı olmak,makam ve mevkide yükselmek,şeref ve itibar sahibi olmak isteyenlere ,bu ismin zikrine devam etmelidirler.




Doğum Kodunuza ve Burcunuza göre Esma Çalışması, Açık günler, Her  türlü spritüel danışmanlık, Kısmet açma,  evlilik, ikili ilişkilerle ilgili çalışmalarımız için  iletişim : lenayla@outlook.com

3 yorum:

  1. Hayırlı günler Lena Hanım benim bir maruzatım olacaktı.Babamın üzerinde nazar yada büyü olduğunu düşünüyorum. İşleri bir türlü rast gitmiyor.bir vakit zamanı var o vakitler gelince iş yerinden ayrılıyor bu benim tespitim melasa bir işe başlıyor 1 yıl sonra iş yerinden kendisi istediği dışında yarılıyor.Bunun için bu duayı babamın niyetine okusam faydalı olur mu? sürekli işi olsun istiyorum. Yarabbim sağlık sıhhat versin öncelikle sürekli bir işi olmasını çok istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi sonuç aldığımız güzel dualar, babanızın niyetine siz de okuyabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler

      Sil
  2. Ben bunu yaptim ve hamile kaldim. Niyetim iş bulmakti.

    YanıtlaSil