10 Mart 2018 Cumartesi

Hastalıklara Şifa


Malumunuz üç ayların başlamasına sadece bir on günümüz kaldı. Çok mübarek, çok faziletli, Allah'ın rahmetinin yağmur gibi yağdığı gün ve gecelerle dolu bir dönem kapıda olunca rutin işlerimize ek olarak, benim gibi heyecanla dolup taşan arkadaşlarımızla ön hazırlıklara başladık, çok çalışkanız :) Blog paylaşımlarını da biraz ihmal ettik bu yüzden.
Ne zamandır şifayla ilgili esma ve okumaları bir başlık altında toparlamak istiyorum, bir giriş yapalım artık. Hazır ay küçülme fazındayken, kötü alışkanlık ve hastalıklardan kurtulmanın tam zamanı. Arada size okumaların yanı sıra doğal şifa reçeteleri de vermeye çalışacağım.  Ama önce neler okuyabiliriz onlara bir bakalım. Vakit buldukça yazıyı güncelleyeceğim, arada bir bakarsınız.

1- Allah ismi şerifi yetmiş defa bir kağıda yazılır, bir bardak su içine bırakılarak bu sudan içilirse Allah'ın izniyle hastalıktan kurtulur. Bütün hastalıklara karşı kullanılır.

2- Şifa niyeti ile 112 defa "Ya Mâlik" bir defa "Allahümme entel melikul hakkullezi lâ ilâhe illâ ente. Yâ Allah, yâ Selâm, yâ Kâfi" ve üç defa da "Yâ şifâel kulûb" diye hastanın üzerine okunur. Allah'ın izniyle hasta şifaya kavuşur. Yeter ki sadakatle okunsun.

3- Sıkıntı ve bunalım geçiren kimse Zühre saatinde 129 adet Ya Latıyf" okursa bu durumdan kurtulur. Yine hasta kimse abdestli olarak her gün 100'er defa okumaya devam ederse elemden ve hastalıktan kurtulur.

4- Yasin Suresi her "mübin"den sonra 422 kez Ya Şafi çekmek suretiyle baştan sona bir kez okunur.

5- El Muhyi ismi şerifi her gün seher vakti 1000 kez okunur.

6- El Hayy ismi şerifi 18, 324 ya da 518 kez hastalıklara şifa için her gün Güneş saatinde okunur.

7- Er-Rahman ismi şerifi 7 gün Güneş saatinde hasta üzerine okunup üflenir, bir bardak suya nefes edilerek bu su hastaya içirilir.

8-  Yedi gün 1000 adet besmele hastaya ve bir bardak suya okunursa hasta Allah'ın izniyle şifa bulur.






iletişim : lenayla@outlook.com

5 yorum:

  1. Esmaları yüksek sayıda çekmeden önce ayetel kürsi ya da besmele okumak gerekir mi. Her esmanın Enerjisi var degil mi. Görünmeyen varlıkların dikkatini çekmemek için rahatsız olmamak için ne yapılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esmalarla ilgili yazılarımızı okumanızı tavsiye ederim, bu konuda hiç bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.

      Sil
    2. Esmaların hepsi Rabbimizin ismi koruyucudurlar ama zikir şeklinde 1000 lerin üstünde cekilirse vesvese vermemesi acisindan bir ön hazirlik gerektirir mi gerçekten bilgilenmek istiorum.danışmak istedim biraz aslında size.

      Sil
    3. Yanlış esmalar okumadığınız sürece hiç bir sorun yoktur. Esmalardan önce istiğfar ve salavat okunabilir, esma okuması bitince de yine salavat çekilir ki iki salavat arası yapılan duaların kabul olduğu söylenir.

      Sil
    4. Çok teşekkür ederim cevapladığnız için. Yaptığınız paylaşımları da severek takip ediyorum.Sayenizde bilmediğim farklı şeyleri öğreniyorum.Allah razı olsun sizden.

      Sil