3 Haziran 2017 Cumartesi

Bol Rızık, Mal Mülk için...


Namaz nedense bir şekilde herkesin başlamakta ya da sürdürmekte çok zorlandığı bir ibadet. Oturup her gün binlerce dua eden, yıllardır bir gün bile orucunu kaçırmayan bir çok insanın namaz konusuna gelince “çalışıyor” olmasını bahane etmesiyse elbette kabul edilemez. Amacım kimseyi kınamak değil yanlış anlaşılmasın, ne haddime... Sadece 7’den 70’e oruç tuttuğumuz bugünlerde namazın da üzerimize bir borç olduğunu hatırlatmak istiyorum sadece. İleri yaşlara ertelemek büyük yanlış. Borçlar her gün birikiyor. Karar verip de başladığınızda binlerce rekat borcunuz olduğunu görüp çok üzülebilirsiniz (hesaplamak isteyenlere yardımcı olurum). Başladığınızda çok üzüleceğiniz bir başka şey de namaz kılmanın verdiği rahatlık ve huzuru, Allah (c.c)’ın huzuruna çıkma, O’na yaklaşma imkanını yıllarca anlamsızca ertelemenin pişmanlığı olacaktır. Yaş ilerledikçe hastalıklar da çok istemenize rağmen bu borcu eda etmenize engel olabilir. Kaldı ki yarına sağ çıkacağımızın bir garantisi yok. Diyelim çok yoğun bir işiniz var ve çalışıyorsunuz. Ezan saatlerine bir bakarsanız muhtemelen en fazla iki vakti kaçırdığınızı göreceksiniz ki akşamları bunu kaza etmek de çok zor olmayacaktır. Belki bu Ramazan kendinize bu iyiliği yapar, hayatın çok daha kolay, huzurlu ve mutlu olduğunu deneyimlersiniz, kim bilir... Küçük bir hatırlatma yapmak istedim sadece... Allah herkese nasip etsin inşallah.

Oruç için sahura uyandığınıza göre sabah namazını da daha rahat kılabileceğinizi düşünüyorum. İşte size çok kolay ve etkili bir bolluk bereket okuması :

Her sabah namazının sünneti ile farzı arasında 100 kere  “La ilâhe illellâhül melikül hakkul mübîn. Muhammedün râsûlüllâhi sâdikul va’dil emîn.” diye okumayı vird edinen kimse çok kısa zamanda, çok mal cemi eder ve çok bol rızka nail olur.

Allah kabul etsin.



Ramazan-Hacet Çalışmaları, Bolluk&Bereket ÇalışmalarımızŞifa Çalışmalarımız, spritüel danışmanlık, doğum kodu Esmalarınız, açık günler, kısmet açma, iş bulma, başarı&terfi, evlilik, alım-satım işleri, ikili ilişkilerle ilgili sorunlarınız için  iletişim : lenayla@outlook.com


iletişim : lenayla@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder