1 Nisan 2018 Pazar

Men-ı Müskirat- Alkolden Vazgeçirmek İçin


Gece gündüz alkol alan bir kimseyi bundan vazgeçirmek için gömleğine (ceketine de olabilir) 1002 İhlas 333 Ayetel Kürsi 1000 kere de Salataı Münciye okunup giydirilirse içkiden nefret eder ve bir daha ağzına içki koymaz.

Salat-ı Münciye :
“Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammedin, salâten tüncînâ bihâ min cemîil ehvâali vel âfât, ve takdî lenâ bihâ cemî’al hâcât, ve tutahhirunâ bihâ min cemî’isseyyi’âat ve terfe’unâ bihâ indeke a’ledderecâat, ve tübelliğunâ bihâ aksa’l gayât, min cemî’il hayrâti fi’l hayâti ve ba’del memâat, inneke alâ külli şey’in kadîr.”

Anlamı: “Allah’ım! Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed Mustafa’ya salât eyle. Öyle bir salât ki; o salât vesilesiyle bizi bütün korku ve afetlerden kurtar, bütün ihtiyaçlarımızı gider, bizi bütün günahlardan temizle, bizi derecelerin en yücesine yükselt ve onun vesilesiyle bizi, hayatta ve ölümden sonra bütün hayırların en son noktasına ulaştır. Şüphesiz sen her şeye kâdirsin.”

Salatı Münciye son derece tesirli bir salavatı şerifedir. Her derda deva ve belaya karşı kalkandır. Her gün 100 kere okumayı adet edinen kimse, akıl almaz hayır ve saadetlere nail olur ve katiyen yokluk görmez.





Lütfen blog paylaşımlarıyla ilgili sorularınız için yorum bölümünü kullanınız. Maille herkese, aynı sorulara ayrı ayrı cevap vermem mümkün olamıyor. Teşekkür ederim 😍

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak için adınız, yaşınız ve sorunlarınızı içeren kısa mailinizi lenayla@outlook.com adresine gönderebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Lena hanım hayırlı günler gecimsiz kavgaci ve eşinin ailesine saygisiz biri icin hangi dualar okunmalı aileme saygı göstersin kırıcı olmasın diye

    YanıtlaSil