11 Ocak 2018 Perşembe

El Bakıy İsmi Şerifi Sırları


El Bâkıy ismi şerifi mevcudiyeti (varlığı) hiçbir zaman kesilmeyen, varlığı daim olan anlamına gelir.

Sırları :
“Ya Bâkıy” diye bu ism-i şerifi 1000 defa okuyan çeşitli sıkıntılarından kurtulur. Herkesin elde edemeyeceği makam ve mevkileri kolaylıkla elde eder. Hakk’ın ilhamına nail olur.

Her namazın arkasından 113 defa okuyan kimse bütün dünya bir araya gelse bulunduğu makamından azledilmez.

El Bâkıy ismini tam bir inançla her gün 113 kere okuyanın mülkü ve memuriyeti elinden gitmez. Hayatta kaldığı müddetçe mülkünün ve vazifesinin sahibi olarak kalır.

Bir şeyden korkan kimse El Bâkıy ismi şerifini her gece yatmadan 113 defa okursa korktuklarından emin olur.

Kendisine vird edinerek okuyanlara hastalık arız olmaz.

El, hasta bir kimsenin üzerine konarak 113 defa “Ya Bâkıy”okunursa Allah’ın izniyle hasta şifa bulur.

Bu ismi bozulmasından korktuğunuz eşyaların üzerine okuyabilirsiniz. Ben eve taşındığımızdan beri patladığı için sürekli değiştirmek zorunda kaldığım banyonun ampulüne okudum 8 aydır bir sorun yok artık çok şükür. (Açık günde Güneş saatinde okunmalı)

Yine size hiçbir yerde bulamayacağınız duasını da vereyim. El Bâkıy ismi duasını kendine zikir ve vird yapan kimselere Allah (c.c) ulvi katlarda sevinç ve hayır kapılarını açmış olur.

El Bâkıy Duası :
Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme entel baki fela intiha eli vucudike. Ve entel semadül kayyumül ezeli ve entel Hayyül bakifil ezeli, bade zavalül esbabi vel ileli. Allahümme inni eselüke bi hayatikelleti la temutü ebeden ve bi baka ikellezi la yenkadi vela yefna ve bi  ilmikel mühit bi külli şeyin ve bi kudretike ala hayat küllü şeyin en tahyi kalbi bi refil  hicabi li efena’am bi hayatike ebeden ve elki aleyyetikel hayate mübtehicen sermeden gayetel maksudi vel misal ya muntehel amalü ya zel Bakai ya zel celali vel ikram. Entellahül Baki la ilahe illa ente. 

Yıldız Yükseltme, Kısmet açma,  Evlilik, İkili ilişkilerle İlgili Sorunlar,  Hacet Çalışmaları, Doğum Kodunuza ve Burcunuza göre Esma Çalışması, Açık günler ve her  türlü spiritüel danışmanlık ilgili çalışmalarımız için iletişim : lenayla@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder