24 Aralık 2016 Cumartesi

Kendi Hayatınızda Figüran Olmayın!


2016 tahmin ettiğiniz gibi geçmedi değil mi? Oysa hayatınızın daha sorunsuz, güzel sürprizlerle dolu olacağını düşünmüştünüz. Kendinize daha çok zaman ayıracak, kilo verecek, spora başlayacak, sağlıklı beslenecek, çok su içecek, saçlarınıza, cildinize bakımlar yapacak, hiç olmadığınız kadar çekici olacak, hayatınızın aşkını bulacaktınız… Daha çok kitap okuyacak, kendinizi geliştirecek, yeni bil dil öğrenecektiniz. Yeni bir iş bulacak, işinizde çok başarılı olacak, çok para kazanacak, herkes tarafından çok sevilen, aranan popüler bir insan olacaktınız. Olmadı değil mi?

Şanssızlıklar yakanızı bırakmadı. Ne daha çok okuyabildiniz,  ne kilo verebildiniz, ne hayalini kurduğunuz işi ne de eşi bulabildiniz… Teselli edecekse söyleyeyim yalnız değilsiniz! Milyonlarca insan sizin gibi yine bu yıldan da umduğunu bulamadı. Neden biliyor musunuz? Milyonlarca insan tıpkı sizin gibi nereden başlayacağını bilemedi, kemikleşmiş olumsuz düşünce kalıplarını değiştiremedi. Kendine değer vermeyi beceremedi. Seçecek öz güveni bulamadı, seçilmeyi bekledi. Başkalarının yazdığı bir senaryoda figüran olmaktan ileri gidemedi...

İstedi ama karar verip bir yolda ilerleyemedi. Hayatını değiştirecek “o” adımı atmayı bir bahaneyle hep erteledi. Sorsanız ya vakit yoktu ya nakit… Üç elbise, beş ayakkabı alacak parası oldu ama kendini yatırım yapmaya değer görmedi. Sıkılacak zaman buldu da gelişimine ve mutluluğuna ayıracak vakti olmadı.

Şimdi yeni bir yıl kapıda. Siz yine bu kez başka olacak diyorsunuz. Geçen yıl da öyle düşünmüştünüz değil mi? Bu yıl neden farklı olacak? Hedefler belirlediniz, bu hedeflere ulaşmanızı sağlayacak planlar yaptınız, yöntemler belirlediniz mi? Hayır mı? O halde sadece bir umut sizinki… Umutlu olmak çok güzel tabii ama yeterli mi? Elbette değil… Yeterli olmadığını zaten yıllardır tecrübe ettiniz.

Bir yerlerde bir hata olduğunu kabul edin artık. Tek başınıza bu işi kotaramadığınızı kabul edin. Sizi iyileştirecek şeyin elma olduğunu sanıyorsunuz ama belki de ihtiyacınız olan şey portakal. Hasta olunca doktora, davamız varsa avukata, ekmek alacaksak fırına gideriz. Her konunun bir uzmanı var değil mi? Kendi kendimizi iyileştirecek, hukuk kitaplarını, yasaları yalayıp yutacak, karnımızı doyuracak ekmeğimizi pişirecek ne zamanımız var ne de donanımımız...

Bunun gibi, hayat yolunda gitmiyorsa, her yıl birbirinin tekrarı niteliğinde yanlış ilişkiler yaşıyorsanız, ne yapsanız yaşamınıza sevgiyi, bolluk ve bereketi çekemiyorsanız, pozitif düşünmek isterken kendinizi sık sık karamsarlık girdabında buluyor hatta kaybediyorsanız, hayat artık eski tadı vermiyor, bir zamanlar keyif aldığınız şeyler şimdi anlamsız geliyorsa, umudunuz giderek tükeniyor; yeni güne uyanmak zor geliyorsa, her yıl daha azına razı olmaya başladıysanız… Değişimin vakti gelmiş demektir. Size özel değişim programımız hakkında bilgi almak için lütfen lenayla@outlook.com adresine bir “merhaba” deyin.

21 günlük değişim programı, enerji transferi (para, sağlık, başarı, şans, aşk ve romantizm, bilgelik, güzellik, şifa),  doğum tarihinize göre okumanız gereken esmalar, karakter analizi&esmalarınız, size özel kısmet, aşk, bolluk&bereket, şifa ve başarı çalışmalarımızdan yararlanabilirsiniz. Bu yıl ihtiyacınız olmayan giysilere, eşyalara değil sahip olduğunuz en önemli şeye yatırım yapın; kendinize! Başkalarının yazdığı senaryolarda figüran olmak yerine, kendi hikayenizin baş rolünü oynamanın zamanı gelmedi mi sizce de?

Yolunuz aydın olsun,

Lena



İletişim : lenayla@outlook.com

6 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim Lena Hanım, esmalar çalışmanız sayesinde hayatımda çok güzel şeyler olmaya başladı, çok şaşkınım o kadar da mutluyum :)) iyiki bloğunuza rastlamışım sizi seviyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel sözleriniz için :) Kısa sürede çok güzel sonuçlar alıyoruz, ben de çok mutlu oluyorum. Hep söylüyorum ya hiçbir şey tesadüf değildir ;) sonsuz sevgiler...

      Sil
  2. Bugün ilk maaşımı aldım ablacım :) Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sizden de razı olsun, sizin mutluluğunuz benim mutluluğum, sevgiler :)

      Sil
  3. erkek arkadaşım aylar sonra aradı sonunda Lena ablacığım. her şey için çok teşekkür ederim iyi ki senle tanışmışım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlısı olsun inşallah :) sevgiler...

      Sil