16 Aralık 2017 Cumartesi

Seri Etkili Hacet Duası


Bir kimse Cenab-ı Haktan acele bir hacetini isteyecek olursa Yasini Şerifin 78. Ve 79. Ayetini içine alan aşağıdaki dua ile Cenabı Allah’a dua ederse Allah (cc) o kimsenin duasına icabet ederek hacetini verir :

"Allahümme inni eselüke bi ismikel azimal azami ve nebiyyukel mükerremi siyyidina muhammedin Sallalahu Aleyhi ve Sellem en tefale bima ente ehlühü. Vela tefal b ima ene ehluhu inneke ehlüt takva ve ehlul mağfireti. Ve darabe lena meselen ve nesiye halkah kale men yuhyilizame ve hiye ramim. Kul yuhyihellezi enşeehu evvele meretin ve hüve bikülli halkın alim. Allahümme hafif anna sıklul evzar, verzukna matsetel verzukna matsetel ebrar ve sarrif anna vesna sel-leyl ven-nahar va’tik rikabena minel nari ve abaüna ve ümmehatüna bi rahmetike ya erhamur-rahimin. Ya Aziz Ya Saffar. Ya Kerim ve yes’el hacetehu.
Ellezi cealeleküm mineşşeceril ahdari naran fe iza entüm minhu tükudün. Eveleysellezi halakessemavati vel ardı bi kadirin ala en yahlüka mislehüm bela ve hüvel hallakul alim. İnnema emruhu iza erade şeyen en yekule lehü kün feyekün. Bismillahirrahmanirrahim.. Elhamdülillahi Rabbil alemin. Errahmanirrahim, maliki yevmiddin. İyyakenabudu ve iyyake nestain. İhdines saratel müstakim. Sıratellezine en amte aleyhim veleddallin. Amin… Ya hadiyel müdillin la hadi gayruke (7 defa) ihdinessıratel müstakim. Sıratellezine en amte aleyhim ve melektehum esraru esmaüke ya Rabbel Alemin ve yes’el hacetü.

Gayril mağdubi aleyhim veleddallin ya mübin (7 defa) Allahümme sahharali el mülke velmelekut la ilahe illa ente ya zel celali vel ikram. Ya Hay Ya Kayyum (3 defa) Bike esteğisu ya muğis eğisni (4 kez) Ya mücib ecib daveti vakti haceti ya erhamurrahimin (37 defa) Allahümme inni eselüke bi ismikel azimül azami ve nebiyyükel mükerremi muhammedin sallallahu aleyhi ve selem (4 kez) en tefal bima ente ehlühü vela tefal bima ena ehlühü, inneke ehlül takva ve ehlül mağfireti. Allahümmerzukna hayrud-dünya ve naimül ahreti ve tüb aleyna sekeratül mevti ya samiül esvat. Allahümme selimna ve sellim dinena vela teslüb vaktel nezi imanena vela tefnina indel mevti. Allahümmehfezna minel illeti fil gürbeti ve minel illeti indel iddeti ve minel şekaveti indel hatemi. Allahümme’calni mükessiran il zikrike mueddiyen lihakkike raciyen li va’dike haifen min vaidüke radiyen fi kulli halin anke. Ferric hemmi veksif gammi vakdi haceti ya kadil hacat ve ecib daveti ya mücibül davet bi hakkı hazihil sureti vağfirli veli valideye ve li cemiül müslimin vel müslimat ve mü’minine vel mü’minat inneke semiün karib mucibud davet bi rahmetike ya erhamurrahimin ve yesel hacetehu." 




Yıldız Yükseltme, Kısmet açma,  Evlilik, İkili ilişkilerle İlgili Sorunlar,  Hacet Çalışmaları, Doğum Kodunuza ve Burcunuza göre Esma Çalışması, Açık günler ve her  türlü spiritüel danışmanlık ilgili çalışmalarımız için iletişim : lenayla@outlook.com

4 yorum:

  1. Lena hn.bu dua bı kez mı okunacak.dıleğimiz olana kadar devam edelimmi.parantez içindeki sayıları rakamın yanındakı kelimeyi mi tekrar edecez.cumlenın tamamı mı tekrar edilecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaynakta bir kez okumak yeterli gibi yazmış ama dileğiniz gerçekleşene kadar ara ara okumak iyi olur bence Ayşe Hanım. Tekrar edileceklerin altını çizdim. Sevgiler :)

      Sil
  2. Lena Hanım cevabınız için çok sağolun.ayrıca bişey sormak isterim.dukkana müşteri gelmesi yani enerji işlerin açılması için ne okuyabılırız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mart ayında paylaştığımı her sabah yapabilirsiniz, ticaretle uğraşan bazı danışanlarımız akşamları (özellikle Ay saatinde olmuyorsa hayırlı bir saatte)170 Ayetel Kürsi okumasından çok fayda gördüler, siz de bir deneyin bakalım. Sabah, akşam Vakıa da asla terk edilmeden okunmalı. 7 akşam aktarda satılan "7 dükkan süprüntüsü"yle tütsü yapmak da iyi olur.

      Sil