15 Ağustos 2017 Salı

Dargınları Barıştıran Çok Etkili Bir Celp


Açık bir Pazar gününün ilk saatinde (Güneş saatinde), haber almak istediğiniz, barışmak istediğiniz, sizi aramasını istediğiniz kişiye niyet edilerek 1000 Ya Latif ardından da 100 Salavat-ı Fatih okunur. İstenen kişi pişmanlıkla geri döner. Her türlü hacetin gerçekleşmesi için de okunabilir. Çok etkili bir celptir.

Ben bunu bir arkadaşımızın nişanlısıyla barışması için yaptım tam 5 gün sonra beklediğimiz telefon geldi. Herkese denemesini tavsiye ederim. Bir okumada olmuyorsa açık olan birkaç hafta Pazar günü sonuç alana kadar yapabilirsiniz. 


Doğum Kodunuza ve Burcunuza göre Esma Çalışması, Açık günler, Her  türlü spritüel danışmanlık, Kısmet açma,  evlilik, ikili ilişkilerle ilgili çalışmalarımız için  iletişim : lenayla@outlook.com

18 yorum:

  1. Bana vermiştiniz bu duayı komşumla barıştım gerçekten işe yaroyor herkes denesin :=)

    YanıtlaSil
  2. Ilk saati dediginiz gece vaktimi yoksa sabah saati mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah yapılacak. Pazar Güneş günüdür biliyorsunuz, yani gün Güneş gezegeniyle başlar, ilk Güneş saatinde yapılacak yani.

      Sil
  3. Hocam benim içinde okurmusunuz :((( ben ne yapsam nafile:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle konuşursanız olmaz, acele etmeden, yılmadan, yorulmadan, sabırla okumaya devam etmek gerek :)

      Sil
  4. Hocam benimde okumadığım bisey kalmadı ama halende okuyorum olmuyor:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yerlerde bir hata yapıyor olabilirsiniz, gözden geçirin. Manevi yanınızı yükseltirseniz dualarınız daha kolay kabul olur. Yıllarca hiç bir şey okumayıp başımız darda kaldığında okursak olmaz. Barışma çalışmaları genellikle zordur zaten, bu yüzden bu işi yapan profesyonellere ihtiyaç duyulur.

      Sil
  5. Merhaba hocam sevdigim kisi ve babamin birbirlerini sevmesi icin ne okiyabilirim lutfen yardım edin...

    YanıtlaSil
  6. Size mail attım.Umarim görür de cevap verirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhana hocam mailinizi alamadim tekrar yollayabilirmisiniz rica etsem teşekkür ederim

      Sil
  7. Sebebsiz yere isten cikarildim patron beni hic sevemedi sanırım gerekçe de göstermedi bu duayı yapı cam allah kabul ederse çok inanarak

    YanıtlaSil
  8. Lütfen bana cevap verebilir misiniz 10 gündür dizi takip ediyorum inanın tam bittim derken tesadüfen sizi buldum allahın işi bana çok iyi geldiniz genelde sizde okuduklarimin çoğunu büyük bi inançla yapıyorum teşekkür ederim dediğiniz gibi kaybetcek neyim var ama inaninki bi is bulamazsam çocuklarım zor bakıyorum kalbim duracak gibi düşündükçe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağustos ayında yayınladığım İş Bulma ile ilgili dualardan çok iyi sonuçlar alıyoruz mutlaka bir bakın derim. Allah yardımcınız olsun.

      Sil
  9. Bitek pazar gunlerimi okumamiz gerekiyo lena hanm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Selma Hanımcım sadece Pazar günü sabah 1. saatte okunuyor. Dileğiniz gerçekleşene kadar bir kaç hafta devam etmek iyi olur. Sevgilerimle :)

      Sil
  10. Mrhblar bitek pazar gunlerimi okumamiz gerekiyo lena hanim

    YanıtlaSil
  11. Hocam bana da yardım edin beni de sebepsiz yere bir vafasiz terk etti. Onun geri dönmesini istyrm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki okumayı ve blogta verdiğim diğer duaları yapabilirsiniz. Özel çalışma istiyorsanız lenayla@outlook.com adresine kendinizi tanıtan, kısaca ilişkinizden bahseden bir mail gönderebilirsiniz. Sevgilerimle...

      Sil