24 Temmuz 2017 Pazartesi

Hayırlı Bir Evlilik ve Kısmet İçin

kısmet açma

Kısa zamanda kısmetinin açılmasını ve hayırlı bir evlilik yapmayı isteyenler açık bir günün hayırlı bir saatinde aşağıdaki namazı kılarak, her gece yatmadan duasını 1 kez okusunlar. Allah’ın izniyle çok güzel sonuçlar alacağınıza şüpheniz olmasın. Her türlü dilek için de yapılabilir.

Güzelce abdest alınır ve yatsıdan sonra dört rekat namaz kılınır. Namazın birinci rekatında Fatiha Sûresinden sonra 3 Ayete'l-Kürsî, diğer üç rekatında da birer Fatiha ile birer İhlâs, Nas ve Felak okunur.

Ardından 10 istiğfar ve 10 Salavat okunarak aşağıdaki dua 1 kez okunur :

Allahümme inni es’elüke tevfika ehli’l-huda, ve a’male ehli’l-yakini ve münasahate ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri, ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r-rağbeti ve teabbude ehli’l-vera’i ve irfane ehli’l-ilmi hatta ahafek. Allahümme inni es’elüke mehafeten tahcuzüni an ma’sıyetike hatta a’mele bitaatıke amelen estehikku bihi rıdake ve hatta unasıhake bi’t-tevbeti havfen minke ve hatta uhlisa leke’n-nasihate hubben leke ve hatta etevekkele aleyke fi’l-umuri ve hüsni zannin bike. Sübhane Haliki’n-nur

Anlamı: "Allah’ım! Ben senden hidayet ehlinin başarısını, yakîn erbabının amellerini, tevbe edenlerin ihlâsını, sabredenlerin azmini, haşyet sahiblerinin ciddiyetini, rağbet erbabının isteklerini, takva ehlinin ibadet hallerini, ilim sahiblerinin anlayışını dilerim. Böylece korkarak senden gereği üzere korkmuş olayım. Allah'ım! Ben senden öyle bir korku isterim ki, beni sana isyan etmekten engellesin de, sana itaat ederek bir amel işleyeyim, onunla senin rızanı kazanayım; böylece senden korkarak ihlâsla tevbe edeyim, sana muhabbetle ibadeti ihlas üzere yapayım ve sana güzel zan besleyerek bütün işlerde sana tevekkül edeyim. Ey nuru yaratan, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin!.."

Allah kabul etsin.



Doğum Kodunuza Göre Esma Çalışması, Kısmet açma,  evlilik ve ikili ilişkilerle ilgili çalışmalarımız için  iletişim : lenayla@outlook.com


4 yorum:

  1. Kaç gün okumamız gerekiyor bu duayı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstediğiniz sonucu alana kadar okumalısınız.

      Sil
  2. 10 istigfar ve 10 salavat namaz bittikten sonra mi okumamiz gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,namaz bittikten sonra duadan önce. Duadan sonra da 10 salavat iyi olur aslında. İki salavat arası edilen dualar kabul olur denir.

      Sil