18 Mart 2017 Cumartesi

Yeni Dükkan Açanlar İçin


1- Her gün, sabah namazını kıldıktan sonra, aşağıdaki duayı okuyup dükkanını açan kimse hiç ummadığı kadar bol kazanç elde eder.

“Allahümme yâ müfettihal ebvâbi  iftah lenâ hayral bâbi, Allahümmerzuknâ rizkan halâlen ve rızkan vâsian birahmetike yâ erhamerrahimin” 

“Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç. Rahmetinle bize helal ve bol rızık ver! Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım”

2- Peygamber Efendimiz (s.a.v) yeni dükkan açarken bu duayı okumayı mutlaka tavsiye ederdi.

“Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü yühyî ve yümîtü ve hüve hayyün lâ yemûtü biyedihil hayru ve hüve alâ külli şey’in kadîr”

“Allah’dan başka ilâh yoktur, O birdir ve dengi, ortağı yoktur. Mülk O’nundur ve hamd O’nadır. Diriltir ve öldürür. Kendisi ölümsüz hayat sahibidir. Hayır O’nun elindedir ve O herşeye muktedirdir”

3- Dükkanın dört bir köşesine 100 er kez "Ya Rezzak" okunur üflenirse bol kazanç getirir.




Açık günler, Doğum Kodunuza ve Burcunuza göre Esmalarınız, İş&Aşk Kısmet çalışmalarımız için iletişim : lenayla@outlook.com

4 yorum:

  1. Sevgılı Lena hanım bunu yazarken gozyaslarımı tutamıyorum sızın blogunuzla tanıstıgımda ınanılmaz bunalımdaydım vr tum ayrıntıları bılıyorsunuz.ıntıhar etmek benım ıcın kurtulustu.sayfanızı ınceledım ve dualarınızı okumaya basladım sınavlarım guzel dı.maddı anlamda bırazda olsa rahatladım ve sımdııııı asıl haber c...l aradı benımıle cıddı anlamda ama olumlu sekılde gorusmek ıstrdıgını soyledı.hatta omrunun sonuna dek benımıle olmak ıstrdıgını soyledı yarın gelıyor bakalım ne olacak?buarada bugun ya Vası okumaya baslayacagım maddıyat ıcın olurmı???sızı cok ama cok sevıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özlem Hanım, gelişmelere çok sevindim. Ya Vasi okuyabilirsiniz elbette. Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Lena hanım size çok teşekkür ederim, sayenizde 8 aydır paramı vermeyen birinden alacağımı tahsil ettim. Hep dualarımdasınız. Allah bin razı olsun sizden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim. Allah sizden de razı olsun. Sevgiler :)

      Sil