9 Ocak 2017 Pazartesi

Dolunaya Dikkat !


Haftaya iyi başlamadıysanız, enerjiniz düşük ve kendinizi gergin hissediyorsanız korkmayın, yalnız değilsiniz. Bugün klasik bir Pazartesi sendromu yaşamaktan öte, 12 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek dolunayın etkilerini de hissetmeye başladık. İyi gidecek gibi görünen işlerimizde terslikler yaşamamız, sisli bir görüntü ve kafa karışıklığının yanı sıra, stres, depressif bir ruh hali, isteksizlik gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta 12 Ocak Perşembe günü  gerçekleşecek dolunay  çok sert enerjili büyük bir kare kalıbı oluşturacak ki bu nedenle bütün bir hafta gergin enerjiler söz konusu olacak.


Bu haftayı sakin, dikkat gerektiren işlerden uzak, tartışmalardan uzak, zihnimizi yormayan işlere, olumlu düşüncelere odaklanarak geçirmemiz hayrımıza olacaktır.

Adaçayıyla evimizi tütsülemek, sirkeli suyla temizlik yapmak ve Dolunay ritüelinde anlattığım uygulamalarla bir miktar rahatlamak mümkün olabilir.

Zor enerjiler bazı insanlar için ciddi sorunlar oluştururken bazı insanlar için de büyük sıçramalar yapmak açısından bir fırsat olabilir. Sakin, sevgi ve pozitif değişime odaklı işlere yönelmek, eski ve arzu edilmeyen davranış kalıpları ile alışkanlıklardan uzaklaşmak için bu hafta güzel bir fırsat olabilir.

Bu haftayı nasıl geçirmeyi düşünürsünüz bilmem ama siz siz olun şuanda  hissettiğiniz üzere “canım” diyene “canın çıksın” demeyin sakın :)

Aklımıza ve kendimize mukayyet olabildiğimiz bir hafta diliyorum. Yazılarıma ilham kaynağı olan danışanlarıma teşekkür ediyorum :)

Yolunuz aydın olsun…

Lena

iletişim : lenayla@outlook.com

8 yorum:

  1. Siteniz hayırli olsun lena hanım cok hoş konular tebrik ederim ben şifa calismanizi merak ediyorum benim saģ kolumda gecmeyen bir kıramp var ilac tedavim sonuc vermiyor hangi esmayı yada duayı okumalıyım bana lütfen yardımcı olun saglıklı mutlu kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) ağrının kaynağının ne olduğundan emin olmak için konunun üzerinde durmanızı öncelikle tavsiye ederim. 100 Ya Gafur okuyup elle ağrılı bölgeyi mesh etmek tüm ağrılar için etkilidir, yine aynı esmayı bir kağıda yazıp suya atarak suyunu içmenin de şifa kaynağı olduğu söylenir. Geçmiş olsun. Sevgiler :)

      Sil
  2. Geriye dönük tüm yazıları okumam gerekecek:)) kesinlikle bu ritueli deneyeceğim, sevgilerimle. ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) deneyin, iyi haberlerinizi bekliyorum, sevgiler...

      Sil
  3. Lena hanım bu guzel esmalarınızdan bızde yararlanmak istıyoruz yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şerife Hanımcım, lenayla@outlook.com adresine kendinizi tanıtan bir mail gönderirseniz hangi çalışmalarımız size uygundur bakalım. Sevgilerimle :)

      Sil